VVS Nørresundby

Få kvalitetssikker VVS-service nord for Limfjorden, Nørresundby

Hos VVS Aalborg leverer vi samme gode VVS-service og -installation på den nordlige side af Limfjorden som den sydlige side. Som en anerkendt og integreret del af Aalborg er Nørresundby hjem for tusindevis af lokale indbyggere, og dermed er vores tilstedeværelse særdeles høj her i området.

Vi servicerer i høj grad private ejendomsejere i forbindelse med vand– og varmeinstallationer samt serviceeftersyn af fjernvarmeinstallationer og sanitetsteknik til badeværelset. Vores VVS-montører assisterer i ny og næ også lokale erhverv med energioptimerede VVS-løsning og installation af ventilationssystemer i ny og næ. Nørresundby er på mange måder lillebror til Aalborg-by, og det afspejler sig i de alsidige opgavetyper, som vi til daglig løser her.

Vores fagmænd kender både Limfjordsbroen og Limfjordstunnellen, som var det deres egen baglomme. Vi kører dagligt til, fra og mellem kunder på begge sider af fjorden. På trods af at største delen af vores arbejde foregår på Aalborg-siden, har vi både VVS’ere og VVS-installatører beskæftiget i Nørresundby til hverdag. I den forbindelse bemander vi også forstadsområder som Vodskov og Aabybro. Kontakt os i dag for et uforpligtende servicetilbud på VVS.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Få et lokalt VVS-tilbud i Nørresundby

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

24 timer i døgnet