Badeværelse

Sanitetsteknik til hverdagsbrug

Tænker du på renovering af badeværelse eller blot udskiftning af brusearmatur eller vandhane? VVS Aalborg står klar til at hjælpe dig med præcis det badeværelse, som du drømmer. Vi har et stort udvalg af mange slags badeværelsestilbehør, lige fra brusearmatur til badeværelsesmøbler. Vi ved hvor meget, det betyder at have et badeværelse, som du føler sig tilfreds og komfortabel med, og som tager forbehold for specifikke funktioner og behov.

Badeværelset er et rum, hvor man hr. og fru Danmark starter og slutter dagen. Det anses derfor som betydningsfuldt, at man har netop dét badeværelse, som skaber tilpassede ramme for hverdagen. Vi installerer, checker og fikser naturligvis også vandrør og afløb, såfremt at professionel ekspertise eller rådgivning dertil ønskes. Uanset hvilken type VVS arbejde, der er brug for i relation til badeværelse, så er fagmændende hos VVS Aalborg rustet til tænderne med ift. ethvert punkt, som du må have.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

vvs aalborg vask afløb

Er du på udkig efter en ny vandhane? Så har vi garanteret lige den model du leder efter. Vi sørger for, at du får installeret din vandhane ordentligt, så den står fast, holder tæt og fungerer optimalt. Det er vigtigt for os, at vores kunder ikke oplever, at skulle være bekymret for indkomplette løsninger, der er løse eller utætte. Vores fagmænd kvalitetssikrer derfor enhver løsning, før vi godkender opgaven og præsenterer den for kunden. Udover installation af nye vandhaner, så arbejder vi også med opsætning af håndvaske – både almindelige eller dobbelt håndvaske i relation til det ønskede antal vandhaner. I den anledning arbejder vi oftest ud fra kundens specifikke ønske, som allerede har erhvervet sig produkterne.

Alternativt tilbyder vi at anskaffe visse produkter, såfremt de er alment tilgængelige. Vores udvalg består af de kendte kvalitetsmærker som Grohe og Ifö, som producerer industristandarder indenfor en lang række VVS-tekniske elementer, heriblandt håndvaske, vandhaner, badekar og toiletter. Uanset hvad du som kunde ønsker og har brug for, så imødekommer vores fagmænd dine behovene, så du får den rette løsning.

Installation af bad og badekar

Hos VVS Aalborg har vi et stort udvalg i badekar, og vi har med garanti også den model, der passer til dig. Er man typen, der er til badekar frem for bruser, er der ingen grund til at gå på kompromis. Og vil man konvertere, så er det endnu vigtigere at få et badekar, der passer til ens ønske. Vi forstår betydningen af at have et badekar, som man til tider også kan slappe af i. I den anledning tilbyder vi installation af forskellige typer badekar, som for eksempel hjørnebadekar og siddebadekar, men også mere luksuriøse typer som spabad, boblebad og  ligger inden for vores faglige ekspertise. 

At installere et badekar er vigtigt at få gjort professionelt, da der er tale om større mængder vand, og der kan hurtigt opstår problemer med rørføring og afløb, hvis de ikke er dimensioneret korrekt; så vandet ikke ophober sig ved afledning.

vvs aalborg bad badekar installation
vvs aalborg væghængt toilet

Er dit gamle toilet i stykker, eller står du af andre grunde og trænger til udskiftning af toilet? Vi kan med garanti levere det rette toilet til dit badeværelse, samt udskifte dit gamle Ifö toilet med en nyere model. Hvis det drejer sig om reservedele som eksempelvis cisterne, toiletbræt eller toiletsæde udskifter og monterer vi efter ønske og behov. Foretrækker du andre mærker end det klassiske Ifö toilet, så tilbyder vi modeller af det flotte Gustavsberg toilet. Vi kører nogle gange toilet tilbud, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på et billigt toilet.

Brusere og brusesystemer

Vi tilbyder både en bred erfaring og et stort udvalg af brusere og brusesystemer indenfor vores udvalg af badeværelsestilbehør. Dertil klarer vi både små og store udskiftninger og installationer. Om det så er et helt brusesæt, brusearmatur eller bare tilkoblingen af et Damixa blandingsbatteri, så står vi klar til at levere håndværk, der holder mange år frem i tiden. 

Hvis man ønsker, at køre med et mærke og sørge for at ens badeværelsestilbehør matcher, så er det intet problem. Vi har mange af de store mærker indenfor flere kategorier af badeværelsestilbehør. Det kunne for eksempel være, hvis man ønsker et Grohe blandingsbatteri eller Grohe brusehoved, som skal matche en Grohe håndvask. Uanset situationen klarer vi levering og installation af samtlige typer badeværelsestilbehør. 

vvs aalborg bad bruser