Vandinstallationer

Vand er en uundværlig kilde til liv, som tjener mange formål i vores dagligdag. Derfor er vi hos VVS Aalborg specialister inden for vandinstallationer både til inden- og udendørs brug.

Til indendørs brug installerer vi koldt- og varmvandsledninger, som garanterer dig rent og friskt drikkevand samt varmt vand til vask og bad. Vi bruger kun produkter af højeste kvalitet, som sikrer, at intet vand eller energi går til spilde. For at garantere dig, at du altid har adgang til varmt vand, installerer vi ligeledes varmtvandsbeholdere i den bedste kvalitet.

Udendørs kan vi opsætte vandhaner og installere vandrør, så du kan få direkte adgang til rent vand i din have. I vores arbejde tager vi højde for alle aspekter af brugen af vand udendørs. Derfor bruger vi kun produkter af topkvalitet, som kan stå imod de ofte kolde vejrforhold, som vi oplever i Danmark. Med vores arbejde garanterer vi, at du ikke bliver udsat for frostsprængte rør om vinteren. 

Idet vand udgør en essentiel del af vores liv, kræver det, at arbejdet udføres med stor omhyggelighed. Med vores grundige installationer, tager vi ikke blot højde for sundhedsmæssige krav og sikkerhed; vi arbejder altid med stort fokus på vores kunders funktionelle behov. 

Sidst, men bestemt ikke mindst, udfører vores professionelle samarbejdspartnere alt arbejde med fokus på energioptimering. Dette betyder, at du sparer energi og dermed penge, til glæde og gavn for både dig og miljøet.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.
vvs aalborg vandvarmer system

Koldt- og varmvandsledning

Koldt drikkevand og varmt vand til bad og vask er et must i vores dagligdag. For at få det mest optimale ud af dit vandforbrug, udfører vi alt arbejde inden for koldt- og varmvandsledninger. Utætte og ukorrekte vandinstallationer resulterer ofte i, at vand (og dermed dine penge) går til spilde. For at undgå dette, installerer vi holdbare og tætte vandrør og -ledninger, som sparer dig for mange spildevandskroner. På den måde optimerer du din husholdnings energiforbrug, ved at få mest muligt ud af dit vandforbrug. 

Varmt vand er en dyr energikilde, hvor meget varmt vand ofte går til spilde. Vi arbejder altid med stor forståelse for energioptimering, både af hensyn til vores miljø, men også for at spare dig penge på dit energiforbrug. For at garantere dig varmt vand hver dag, installerer vi kun de bedste varmtvandsbeholdere. Med beholderen sikrer vi, at du aldrig står uden varmt vand. Derudover lagrer beholderen vandet, så ikke én dråbe går til spilde.

Udendørs vandinstallationer

Er du haveejer, er det dejligt at have adgang til vand udenfor, så du har direkte adgang til vand, til f.eks. dine planter. Vi kan installere vandhaner og afløb udendørs i dit hjem, så du nemt og bekvemt kan få frisk vand til din have. Da udendørs vandinstallationer skal leve op til en lang række krav, anbefaler vi, at du lader vores professionelle samarbejdspartnere om at udføre arbejdet. 

Til vandinstallationer udendørs, skal der tages særligt højde for de skiftende vejrforhold. Frost er ofte synderen, når vandrør og -haner sprænger om vinteren. Dette er der heldigvis råd for. For at undgå omkostningsrige vandskader, forsaget af sprængte vandrør og -haner, udfører vi frostsikre vandinstallationer udendørs. Vi guider dig desuden til, hvordan du skal forholde dig til dine udendørs haner om vinteren, når frosten begynder at tage fat.

vvs aalborg vand varmerør