Blikarbejde

Vi specialiserer i blikarbejde

Hos VVS Aalborg udfører vi en lang række af opgaver med tætning, afledning og installation inden for blikarbejde. Vores erfarne samarbejdspartnere består af certificerede blikkenslagere med kompetencer indenfor tagrender, nedløbsrør og forskellige typer inddækning.

Alle førnævnte typer tilbehør til tag og facade er vigtige elementer, når det handler om vedligeholdelse af hus og ejendom. Således forebygger man på bedst mulige vis imod skader, som konsekvens af vind og vejr, der med tiden sætter aftryk på facader og overflader.

Derfor er det også vigtigt, at være klar over hvad der passer til ens bygning, så man på den måde kan undgå trælse, tidskrævende og eventuelt dyre situationer.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

vvs aalborg tagdækning tegl

Inddækningen af tag

En inddækning tætner for potentielle åbninger i tagets konstruktionssamlinger, typisk omkring ovenlysvinduer, skorstene og uregelmæssige møder og overgange i tagfladen. Vil du renovere eller bygge nyt taget, er det essentielt at minimere mængden af inddækninger, således at tagkonstruktionen er så tæt som muligt. Da sådanne løsninger betragtes som passiv energioptimering, er det anbefalingen, men som supplement udfører vi naturligvis tætningssikrede inddækninger, hvor der er behov for det – eller hvor utætheder viser sig.

Grunden til at dette er så vigtigt er, at forskellige typer inddækninger og tagpap er med til at sikre at der er tætnet i de mange samlinger mellem tag og mur eksempelvis. Her beskytter inddækninger mod netop at regnvand, sne og slud kan komme ind under din tagbelægning, og dette er værd at være opmærksom på hvis man gerne vil forlænge konstruktionens levetid, og dermed udskyde fremtidige renovationer og reparationer med mange år. 

Dette kan vi hjælpe med at vurdere, og med vores forståelse for hvilke behov der passer til hvilke typer konstruktioner, er du sikret et solidt bud på holdbare løsninger uden at sige nej til gode tilbud på billig VVS.

Tag- og facadebeklædning

Facadebeklædning er noget, som de fleste er opmærksomme på, da det ofte er den mest visuelle del ejendommens ydre. Man kan have en ret fast idé om, hvad der ser godt ud i forhold til resten af bygningen, og det betyder også en hel del. Men det kræver ofte en større faglig viden at vide hvilke typer facadebeklædning, der er bedst egnet at vælge imellem. 

Det kan komme an på mange ting, og ofte bør man overveje forskellige løsninger som fliser, eternit-, stål- eller zinkplader. Det afhænger af hvor vedligeholdelsesfri man ønsker sin facadebeklædning. Der kan eksempelvis være relativt stor forskel på vedligeholdelsen af brædder, sternbrædder og andre typer træbeklædning, i forhold til nyere typer facadebeklædning såsom hardieplank, der er en trælignende fibercement med minimal vedligeholdelse.

vvs aalborg blikarbejde inddækning
vvs aalborg zinkkappe

Tagrender og regnvandsafledning

At have korrektinstallerede og velfungerende tagrender og nedløbsrør er en nødvendighed for enhver husejer, som ønsker at undgå fugt- og vandskader. Dette sikres ved at lede regnvandet sikkert væk fra taget, så fugten ikke kan trænge ind i selve konstruktionen. Her er vi, som et erfarent VVS firma klar over præcis hvilke løsninger, der skal til for at undgå ubehagelige overraskelser og fremme tætheden. 

Der kan være forskellige slags tagrender, som passer til forskellige behov. Det kan være åbne plastmo tagrender, som vil passe til nogle typer huse, og andre hvor zink tagrender, vil være et pænere æstetisk valg. Uanset hvilket materialevalg, der er tale om, er vi hos VVS Aalborg altid klar til at give et tilbud, som kan hjælpe dig med din sag.

Nedløbsrør

Når man taler om tagrender og regnvandsafledning, så er nedløbsrør også et nært og beslægtet emne. Vi leverer og installerer et bredt udvalg af nedløbsrør fra forskellige producenter, og vi er samtidig bevidste om vores konkurrencedygtige priser inden for billig VVS. 

Nedløbsrør kommer i mange materialer og udformninger, hvor nogle variationer kan have større betydning end andre. Vi vil med glæde hjælpe dig med at udvælge den bedste løsning, som sikrer dit hus mod fugt- og vandskader grundet ineffektiv afledning, utæthed eller afløbsstop. Disse kan være medfaktorer i dårligt indeklima som kan afhjælpes med udbedring af skaden samt gode ventilationsløsninger. 

vvs aalborg pvc rør

Hvorfor vælge VVS Aalborg?

Har du placering i Aalborg og omegn med et behov for VVS-teknisk arbejde? I så fald er der god grund til at vælge en VVS installatør i Aalborg. Vi er et partnerskab bestående af VVS’ere og fagmænd, der yder praktisk og teknisk service for både private og erhverv i Nordjylland.

Vi løser et bredt udvalg af opgaver og indenfor varme, ventilation og sanitetsteknik. I den forbindelse stiller vi skarpt på at yde økonomisk service. Det mærker vores kunder i Aalborg i udførslen af vores løsninger, der baserer sig i funktionalitet, sikkerhed og holdbarhed. I 9 ud af 10 tilfælde oplever vores fagmænd, at den optimale løsning er den mindst komplicerede (og mest direkte). Således indsnævres og sikres den enkelte opgaves omfang, og det skaber både tid-, penge- og ressourcebesparelser. Således vægter vi at ligge lavt inden for VVS priser for kunder i Aalborg..

Vi er også en lokal samarbejdspartner for alle, der har opgaver inden for VVS i Nordjylland, og vi sætter stor pris på at have et godt og tillidsfuldt forhold til vores kunder. Den slags forhold kultiveres i vores loyale team af fagmænd, der med mange års erfaring med VVS-faget leverer kvalitetshåndværk og kompetente løsninger i hele Aalborg og omegn. Dette til både private, erhverv og offentlige kunder, der efterspørger blikarbejde eller en VVS-installatør i Aalborg. Har du placering i Københavnområdet, kan vi varmt anbefale vores kollegaer hos VVS Amager, som altid tilbyder et uforpligtende tilbud.

vvs aalborg
vvs aalborg vvs'er blikkenslager håndværker
vvs aalborg blikkenslager entreprise