Varme

Vi specialiserer i effektiv opvarming

En af vores hovedområder indenfor VVS er varme. Der er rigtig mange måder, hvorpå man kan vælge at opvarme samt optimere varmekilderne i sit hjem. Står du med større opgaver i eksempelvis erhvervsejendomme, så står vi også klar til at finde den bedstgavnende løsning til din situation.

Som fagmænd hos VVS Aalborg leverer, installerer og reparerer vi både varmepumper, klimaanlæg, brændeovne, gas- og pillefyr. Skal du have indlagt gulvvarme eller opsat aircondition, har vi specialisterede ansatte med den rette viden til dette. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på forskellige opvarmningsløsninger, og er du interesseret i nyere og mere bæredygtige investeringer, som oftest giver større og langsigtede besparelser, er vi up-to-date med de seneste udviklinger og tiltag indenfor eksempelvis jordvarme og solenergi.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

vvs aalborg varmepumpe varmluft

Varmepumper

Er du på udkig efter opvarmningsalternativer til fjernvarme? I så fald anbefaler vi i 9 ud af 10 tilfælde at du installerer en type varmepumpe. Varmepumper er en god investering, da de udnytter omgivelsernes varme fra enten jord, vand eller luft, til at opvarme eller genanvende varmeenergien i hjemmets indre. Det er naturens energiforhold som udnyttes, og gøres med økonomisk fordel. 

Vi fører de kendte mærker, så du ved, at du får kvalitetsprodukter, der holder, hvis du vælger os til at installere din nye varmepumpe. Det kan eksempelvis være den populære Panasonic varmenpumpe eller en Mitsubishi varmepumpe. Uanset hvad du vælger er vi med dig hele vejen. Vi sikrer, at du får den optimale udnyttelse af din varmeenergi, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde ud af hvilken type varmegenvinding, der passer til dit forbrugsbehov.

Energi-genvinding via vandvarmer

Hos VVS Aalborg er vi også leveringsdygtige på vandvarmere. De fleste husstande har brug for en form for vandvarmer, og i den forbindelse skal du ikke tøve med at henvende dig til os hos VVS Aalborg. Genvinding af varmeenergien i varmtvandsbeholderen udnyttes forskelligt i forskellige varmesystemer, men vælg man en mere effektiv mode, kan altid ses som en investering – som med varmepumper. 

Med vores brede erfaring indenfor vandvarmere vil vi med glæde hjælpe dig med at finde den rette model og løsning til dit behov. Vores fagmænd er rutineret indenfor levering, installation og reparation, såfremt behovet opstår.

vvs aalborg vandvarmer system
vvs aalborg varme termostat

Udskiftning af radiator

Har du behov for udskiftning af radiator eller eftersyn deraf? Vi udfører diverse serviceydelser i forbindelse med radiatorer fra bestilling af reservedele til reparation og installation. Der kan være forskellige grunde til, at du føler behov for, at udskifte radiatoren. Men ofte er det ikke nødvendigt at udskifte varmekilden, men blot at få monteret en ny termostat, hvilket ofte gavner varmeeffekten. 

Her kan det både omhandle en traditionel Danfoss termostat eller en termostat af den nye model Danfoss Living Connect, der både kan vise den præcise temperatur, som man indstiller radiatoren til. Kontrol og styring af radiatoren kan evt. styres via digital app på din telefon eller tablet. Det er en trend som vi i stigende grad implementerer i det moderne hjem. Vi udfører også installation af diverse radiatorskjulere, hvis du synes, at dine radiatorer trænger til et ansigtsløft, men ikke ønsker at gå på kompromis med effektiviteten. Kontakt os for mere info.

Jordvarme og jordvarmeanlæg

Et mere og mere populært alternativ til fjernvarme kommer i form af et jordvarmeanlæg. Jordvarme bygger på et bæredygtigt princip, hvor varmepumpen genvinding og udnytter varmen i jorden. Dvs., at jordvarme kan være en investering, som kan skabe større besparelser på elregningen på sigt. Dette er grundet det lave forbrug, der skal til at drive cirkulationen i denne varmepumpe, da varmetabet er minimalt pga. jordvarmens udnyttelse. Effektiviteten er omkring 3:1, hvilket vil sige, at jordvarmeanlægget kan producere tre gange så meget elektricitet, som der forbruges ved drift. Denne varmepumpe kræver dog, at man har et frilagt jordareal, hvor vandholdige rør kan graves ned for den ønskede effekt. 

Ud over denne mere bæredygtige type vedvarende energi har vi også andre slags varmepumper, som evt. kunne passe bedre til dine behov. Det kunne blandt andet være en luft-til-vand varmepumpe eller luft-til-luft varmepumpe. Princippet med varmegenvinding er her lignende, blot med luft eller vand i stedet for jord. Effektiviteten kan dog ikke forventes at udkonkurrere den af jordvarmeanlægget.

vvs aalborg blikkenslager entreprise