Vores services

Vi tilbyder VVS i enhver form og størrelse

Blikarbejde dækker over et bredt og teknisk repertoire af udendørs VVS-ydelser, der forbygger mod vind, vejr, slud og sned. Vores fagmænd leverer professionel håndværk, der dækker samtlige behov inden for løsninger med zink, forskellige slags inddækninger og som rørlæggere. Vi har også erfaring med opsætning af tagrender og opgaver med skifertag og tagdækker arbejde. Hvis du står med andre typer arbejde med tag eller kvist, tilpasser vi vores arbejde og imødekommer situationen på bedst mulige vis. Det kunne eksempelvis være opsætning af skotrende. Kontakt os endelig, hvis du har enten en opgave eller et problem, som du ønsker at få løst; som VVS installatør, med den brede erfaring som vi har i VVS-Installatør Aalborg, kan vi løse langt de fleste opgaver inden for blikarbejde.

Står du og har brug for løsninger til dit badeværelse, om det så er opsætning af et badeværelsesskab, brusearmatur eller vandhane og bruser, så er hjælpen garanteret gennem vores fagmænd. Når det kommer til badeværelser er tætte og sikrer løsninger, der holder vand, et essentielt arbejdsområder for ethvert VVS-firma. I den forbindelse leverer vi løsninger, som anvender anerkendte produkter, brands og mærker indenfor badeværelsestilbehør. Det gør vi normalt efter enten kundens ønske eller fagmandens anbefaling.

Der kan være mange kategorier af badeværelsestilbehør, som kan trænge til udskiftning i ny og næ – eller i tide og utide. Det kan eksempelvis være udskiftning af badekar, udskiftning af toilet eller installation af ny vandhane. Uanset dit behov kan du kontakte os for at få et bud på, hvad vi kan gøre for dig og din specifikke sag. Vi danner overblik og bedømmer deraf en overskuelig og fordelagtig VVS pris.

Hos VVS-installatør Aalborg forstår vi, hvad der er populært, effektivt og miljørigtigt. Vi oplever, at vores af vores kunder i stigende grad efterspørger fremtidsorienterede løsninger inden for varmegenvinding, grøn energi og generelt har en ny bevidsthed om deres energiforbrug. Det betyder samtidig, at vores VVS-firmaer allerede er foran på området og parate til at levere løsninger, der matcher de nyestes strømninger på markedet set i lyset af energioptimering. Det behøver skam ikke kun handle om varme; vores fagmænd har også stor viden og kompetence, når det kommer til solceller og klimaanlæg.

Er du i tvivl om hvilke løsninger, der vil give bedst udbytte for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende vejledning – eller såfremt du du er tvivl, om hvordan du kan nyde godt af energitilskud i forbindelse med din energirenovering.

Søger du en jordnær VVS installatør i forbindelse med overvejelser eller anlæggelse af miljøvenlige opvarmningstyper? Vi kan med garanti give dig en hjælpende hånd med den specifikke situation, som du står i. Hos VVS-installatør Aalborg tilbyder vi et bredt udvalg af løsninger inden for varmepumper. Det kan være både reparation og installation af forskellige typer varmeveksler, luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe. Derudover leverer vi selvfølgelig også forskellige typer af vandvarmer og kedel i flere størrelsesordner; dermed er vores kunder sikret en optimal opvarmningsløsning uanset behovets størrelse.

Hos VVS-installatør Aalborg har vi naturligvis erfaring med traditionelle opvarmningsstandarder som brændeovn og oliefyr, men også moderne teknologier som den populære investering i eksempelvis jordvarme eller solenergi. På den måde er vi særligt opmærksomme på, at holde os opdaterede på hvad der rører sig inden for branchen, da vi ved, at det i sidste ende vil være en win-win situation for vores kunder i forhold til hvilke løsninger, der bedst betaler sig.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

vvs aalborg blikkenslager entreprise

Service er vores hjørnesten

Vi leverer den højeste kvalitet af service indenfor VVS-håndværket. Det gælder både hoved- og delområder indenfor f.eks. blikarbejde såsom tagrender, inddækning og facadebeklædning. Vi er også leveringsdygtige inden for forskellige løsninger med varme. Det kunne både være indlægning af gulvvarme, eller forskellige typer fyr såsom pillefyr og oliefyr, men også mere moderne og bæredygtige løsninger som jordvarme og solvarme. Derudover er vi selvfølgelig også leveringsdygtige, når det kommer til alt traditionelt blikkenslager arbejde. Det gælder især forskellige services indenfor installation og renovering af badeværelse, med alt hvad der dertil hører.