Varmepumper

Varmepumpens vigtige egenskaber

Opvarmningen af boligen eller virksomheden har stor og altafgørende betydning for, hvordan indeklimaet i den respektive bygning er. En varmepumpe er en kilde til opvarmning af dit hjem eller din arbejdsplads. Hvis du vælger at udstyre boligen eller virksomheden med enten luft-til-luft eller luft-til-vand varmepumper, så vil opleve en velfungerende energieffektivitet. På trods af at varmepumper kan hedde noget forskelligt, så fungerer de grundlæggende med ens mekanismer.

Varmepumperne er det miljøvenlige alternativ, når du sammenligner med andre løsninger indenfor opvarmningen af de respektive bygninger. Du kender formentlig de traditionelle varmeløsninger, hvor der bliver brugt:

  • Fyringsolie
  • Træpiller
  • Naturgas

Det er ved hjælp af en kompressor, at den naturlige energi bliver omdannet til varme, som du kan benytte hjemme i din private bolig eller i virksomheden. Dette formår varmepumpen at gøre, selv når atmosfæren udenfor et kold. Du vil derfor med en varmepumpe altid mærke, at huset har en behagelig temperatur.

Du kan komme direkte i kontakt med vores fagmænd via mail eller telefon, der kan hjælpe dig med, hvilke varmekilder passer til dig. Vi hjælper dig med at opnå et højt komfortniveau uanset hvilken kilde, som du ønsker. Hos VVS Aalborg sørger vi også for varmepumpe montør og eftersyn.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Luft-til-luft varmepumpe

vvs aalborg - varme varmepumpe luft lokal varmekilde
vvs aalborg - varme gulvvarme varmepumpe varmeslanger støbning

Luft-til-vand varmepumpe

Jordvarmepumpe og -anlæg

vvs aalborg - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Hør mere om vores VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

24 timer i døgnet