Energioptimering

Vi er up-to-date med faget

Har du overvejelser om at foretage en lokal energioptimering af ejendommen? Så tilbyder vi den ekspertise, som du har brug for. Når man taler om energiforbrug, effektivitet og optimering kan det være forvirrende at forstå hvilke produkter, der har hvilke formål. Er behovet til et større entrepriseprojekt, står vores VVS-entreprenør og fagmænd også parate med know-how og mandskab.

Vores fagmænd står klar med den den seneste viden inden for bl.a. energimærkning, vand- og varmegenvinding, samt hvad der skal til for at få det energitilskud, der er optimalt for dig og dit specifikke tilfælde. Der kan være mange måder at foretager energioptimering på, lige fra mindre ændringer som udskiftning af termostater til facadeisolering eller forskellige typer varmepumper. Vi er up-to-date, når det kommer til udviklingen af bæredygtige initiativer, energiteknologi og grøn energi.

Det moderne hjem integrerer i stigende grad solceller til at generere elektricitet, og solfangere til at give varme radiatorer og varmt vand i hjemmet. Solens stråler er en aktiv energikilde, som er populær at anvende i forbindelse med energioptimering.

Hos VVS Aalborg kan vi efter ønske imødekomme eventuelle opkoblinger til solceller og solfangere. I den forbindelse rådgiver vi om f.eks. den rette varmepumpe, som er kompatibel med det tiltænkte system. Vores fagmænd stræber efter holistiske løsninger, der passer til kundens behov.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

vvs aalborg radiatior termostatventil

Termostater og varmeregulering

Termostater kan have stor betydning for din energioptimering og det generelle energiforbrug i en hjemmet. De fleste kender den danske producent Danfoss, og for mange er den velkendte Danfoss termostat blevet nærmest ikonisk standardinventar. Som professionelle kender vi bedre end de fleste til den kendte termostat, og vi har også et udvalg af termostater, som indbefatter de nyeste modeller af Danfoss Eco og Danfoss Living. 

Hvis du har brug for mindre udskiftninger, så kan vi også installere nyere typer af radiatorventiler og radiatortermostater med timer. Det kan spare både tid og penge at få opdateret ens termostater at for eksempel få en automatisk radiatortermostat. 

Varmepumper og effektivitet

At få installeret en varmepumpe kan være en god løsning, hvis man er ude efter en højeffektiv måde at foretager energioptimering på. Der er mange typer varmepumper, som kan være gavnlige til forskellige slags behov. Det kan være svært selv at vurdere hvilken type varmepumpe, for ikke at tale om hvilken model, der vil være mest optimal til at dække ens forbrug, behov og vaner. 

Heldigvis har vi mange års erfaring indenfor fagområdet, så vi kan guide dig til den bedste og mest potentielle løsning for dig. Når det handler om energioptimering, er det netop vigtigt at udnytte energien i et opvarmningssystem og -anlæg optimalt, og på det punkt giver vi en professionel vurdering af hvad, der vil give den bedste varmegenvinding og effekt. Læs mere om varmepumper under Energioptimering.

vvs aalborg vandvarmer system
vvs aalborg vandinstallation varm kold

Cirkulations-pumper og genvinding

Er du husejer eller bor du i en større ejendom, så er det en fordel at installere en ny og højeffektiv cirkulationspumpe. Cirkulationspumpen er en specifik pumpe, der fører cirkulationen af vand eller gasser rundt i husets installationer i et lukket system. Denne pumpe har særligt betydning for trykket og opblanding af varmt og koldt vand i bygningen. Der kan være mange penge at spare ved at få installeret en nyere cirkulationspumpe, der kun kører, når der er behov for det. Disse kan programmeres til at f.eks. at slå fra om natten. 

En cirkulationspumpe er særligt gavnlig i forbindelse med jordvarme, centralvarme eller normalt varmt vand, som du har i dit hjem. Derfor er det de fleste, som vil kunne have gavn af at få installeret up-to-date cirkulationspumpe, der betaler sig selv af på varmeregningen på sigt. Vores fagmænd er behjælpelige med at vurdere hvilken type, der ville passe til dit nuværende cirkulationssystem. Og hvis du er i tvivl om din nuværende cirkulationspumpe er tidssvarende, så kan du trygt kontakte os for et kvikt eftersyn.

Gas- og oliefyr

Hos VVS-installatør Aalborg leverer vi også nye gasfyr af moderne karakter. Der kan være grunde til at være på udkig efter et naturgasfyr. Hvis du allerede har et gasfyr, er det vigtigt at holde sig oppe på, om det kan give energitilskud, og det vil det kunne i nogle tilfælde afhængig af ens nuværende situation. På det område er vores fagmænd behjælpelige med tilpasset rådgivning til din situation. Derfor er det ikke kun dit energiforbrug, som du kan spare penge på i sig selv, men også selve investeringen i det nye gasfyr. 

 

vvs aalborg vandvarmer rør