Kloak

Søger du en kloakmester? Få KFUL-autoriseret service i 9000 Aalborg

Hos VVS Aalborg kan du få alt inden for sanitetstekniske løsninger – også i forbindelse med etablering. I samarbejde med vores faste partner tilbyder vi både VFUL- og KFUL-autoriseret service. Det betyder, at vi kan påtage os VVS- og kloakprojekter, som kræver autorisation. Som lokal VVS-installatør og kloakmester har vi leveret komplet kloakarbejde i fællesskab. 

Kloaksystemer skal fungere – uanset alder – og derfor har vi specialiseret også inden for området kloak, så vi kan hjælpe med reparation og vedligeholdelse af den nuværende kloak, samt etableringen af ny kloak. Som husejer, er du ansvarlig for, at din grunds afløbsinstallationer fungerer korrekt. Det står VVS Aalborg klar til at hjælpe med. Med vores mange års erfaring i faget, har vi stor viden om de forskellige kloaksystemer, og kan derfor rådgive og servicere efter behov.

Opdager du eksempelvis en skade på kloaknettet, så tager vi hånd om problemet. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger inden for kloaksegmentet. Problemer med kloakken skal ofte løses hurtigst muligt, så der ikke forvoldes yderligere skade. Skader der i værste fald kan føre til oversvømmelser, rotteproblemer og fugt- og lugtgener. Hos VVS Aalborg får du arbejdet udført med kvalitet og effektivitet i højsædet. Vi stræber efter at klare opgaven med højst kvalitet til kortest tid, så kunderne får en god pris og et resultat, de er glade for. Har du en opgave, hvor du har brug for en autoriseret kloakmester, så er du velkommen til at kontakte os for at lave en aftale.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Etablering, rensning og reparation

vvs aalborg - kloak kloakmester rørlægning fundament jordarbejde betonarbejde
vvs aalborg - kloak afløb inspektion

TV-inspektion, kloakspuling og rottesikring

Undgå vand i kælderen​

vvs aalborg - kloak kloakmester rensning

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Hør mere om vores VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

24 timer i døgnet