Ventilation

Ventilation giver et sundt, atmosfærisk indeklima

Et mekanisk ventilationssystem sikrer dig et sundt hjem, med et godt indeklima. Hos VVS-installatør Aalborg ved vi, hvor vigtigt et godt indeklima er for din trivsel og sundhed, men også for din økonomi. Derfor udfører vi ventilationsarbejde og installerer de nyeste ventilationssystemer, som ikke blot forbedrer indeklimaet i din bolig, men som også optimerer og genanvender energien i dit hjem.

Med et moderne ventilationsanlæg vil du opleve, at indeklimaet i dit hjem bliver mærkbart forbedret. Med mekanisk ventilation vil du ikke skulle lufte ud nært så meget, som du plejer. Du kan sagtens kombinere ventilationsmulighederne i dit hjem, så du både har et ventilationssystem, men også benytter dig af naturlig ventilation i form af åbne vinduer og døre.

Naturlig udluftning af hjemmet betyder ofte, at varmen fra boligen siver ud ad vinduet. Dette er dyrt i varmekroner. Med et avanceret ventilationssystem, behøver frisk luft ikke betyde, at du lukker varmen ud af din bolig. Med et varmegenvindingssystem (som også anvendes i varmepumper) genanvendes varmen i din bolig, så denne ikke forsvinder, når der kommer frisk luft ind.

God ventilation er derfor ikke blot nødvendigt, for at sikre dig et hjem med et sundt indeklima, men det kan også spare dig mange penge på varmeregningen. Derfor anbefaler vi, at du får et topmoderne ventilationsanlæg i dit hjem.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

vvs aalborg ventilation udsugning

Jævnt luftskifte = sundt indeklima

Ventilation spiller en vigtig rolle i dit hjem. Et dårligt indeklima med meget fugt kan føre til vækst af støvmider, skimmelsvamp og råd. Dette er ikke blot skadeligt for din bolig, men også for dit og familiens helbred. Især badeværelser og vådrum ventileres, for at aflede fugt i luften. Naturlig udluftning er altid en mulighed, men med mekanisk ventilation, slipper du for at skulle spekulere over, om dit lufteskifte er tilstrækkeligt.

Især i nye huse er et godt ventilationssystem en nødvendighed. Nyere huse er ofte yderst velisolerede og tætte, hvorfor udskiftning af luften (luftskifte) i hjemmet ikke sker naturligt. Derfor kan det være en fordel at udstyre hjemmet med et mekanisk udluftningssystem. Du vil stadig kunne lufte ud på sædvanlig vis ved at åbne vinduer og døre, men med det avancerede ventilationssystem, balanceres temperaturen og den friske luft automatisk i dit hjem.

Varmegenindvinding og energioptimering

Udover at frisk luft er vigtigt for din sundhed og trivsel, kan et bedre indeklima også gavne dig økonomisk. Med et avanceret ventilationssystem vil du opleve, at du ud over at opnå et bedre indeklima, også sparer penge på varmeregningen, da systemet genanvender varmen i dit hjem.

Med varmegenvinding kan du få et sundt indeklima med frisk luft, uden at varmen siver ud af dit hjem. Systemet fungerer på den måde, at den suger den brugte luft ud, og erstatter den med frisk luft udefra. Via et kontrolpanel kan du bestemme, hvor meget luft systemet skal suge ind og ud samt justere hvilken temperatur, som den indkomne luft skal have. Dette giver en jævn fordeling af frisk luft i dit hjem, uden at køle hjemmet ned. Varmegenvinding er en holistisk løsning, som sikrer dig det bedst mulige indeklima i dit hjem. Systemet er derfor et godt valg til dig, som både ønsker frisk luft i hjemmet, uden at gå på kompromis med opvarmningen af boligen.

vvs aalborg ventilation indblæsning gulv